• Over Ons

  In samenwerking met onze businesspartners ondersteunen wij bedrijven en instellingen bij het optimaliseren van hun dienstverlening. We bieden Advies en Tools, om mensen in hun kracht te zetten (Self-Empowerment) en de organisatie van de uitvoering daarop af te stemmen. Zo vergroot u de kwaliteit van uw dienstverlening terwijl u kosten bespaart.

  Onze visie is, dat mensen hun leven en werk beter kunnen organiseren, door ze te voorzien van de juiste informatie op het juiste moment. Door de veranderende maatschappij bestaat er een grote verscheidenheid in denken en doen. Er zijn dan ook veel situaties waar een hulpvraag uit naar voren kan komen, dit terwijl de complexiteit binnen het speelveld sterk is gegroeid.

  Zo ook bij het organiseren van welzijn en zorg. Burgers en hulpverleners vinden het steeds moeilijker de situatie te overzien en de juiste keuzes te maken. Ze worden door de omstandigheden geleefd en raken de controle kwijt over het inrichten van hun eigen leven. Door ze in hun eigen kracht te zetten en te betrekken bij het organiseren van de oplossing, voelen ze zich medeverantwoordelijk en dragen ze bij aan het realiseren van een effectieve oplossing, waarmee ook sociale waarde wordt gecreëerd. Elkaar helpen, vertrouwen wederkerigheid dragen bij aan een functionele maatschappij, waarbij een efficiënte samenwerking in en met de keten tot besparingen leidt.

 • Onze Partners


 • Total Identity

  Voor de analyse van klantreizen en het inventariseren van toepasbare ecosystemen werken we samen met Total Identity. Zo ondersteunen wij organisaties / bedrijven om outside-in denken toe te passen en aanbod, kennis en partners vanuit hun krachten te positioneren, waarbij de meerwaarde hiervan op het juiste moment tot uiting komt.


  Archifact

  Het kenniscomponent binnen onze oplossingen is gerealiseerd in samenwerking met Archifact. Hun methodiek om processen non-procedureel (declaratief) te automatiseren, sluit scherp aan bij Life Navigator. Samen met Archifact modeleren wij de kennis die speelt binnen de klantreis en maken deze op evolutionaire wijze toepasbaar binnen de applicatie.


  Universiteit van Maastricht

  In samenwerking met de Universiteit van Maastricht (Service Science Factory) onder leiding van Prof. Dr. Gaby Odekerken-Schröder, wordt de term 'Zelfredzaamheid' in de hedendaagse context opnieuw gedefinieerd, met als doel dit concept meetbaar te maken. We streven naar de publicatie van een whitepaper waarin dit begrip wetenschappelijk gedefinieerd zal worden en inhoudelijk vorm zal krijgen.

   

 • Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Volg ons