• Producten en diensten

  Onze consultants werken met u samen om zelfredzaamheid voor uw klanten en medewerkers te realiseren. Met onze expertise en methodiek bepalen wij voor u de optimale toepassing. Dit wordt op maat uitgewerkt door middel van een aantal workshops. In deze workshops worden de kansen voor uw organisatie concreet inzichtelijk gemaakt. Aansluitend kunt u er voor kiezen ons deze toepassing te laten bouwen. Wij hebben de producten en tools beschikbaar om de toepassing via Apps of het web snel en effectief te realiseren.

  In een verkenningstraject wordt het huidige aanbod van u en uw partners geanalyseerd. Hierbij gaan we in op de behoefte en emotie van de klant. Aansluitend worden de benodigde informatie, producten en diensten gepositioneerd binnen de klantreis. Hierbij wordt de mate van zelfredzaamheid en gerelateerde kennisbehoefte vastgesteld. De toepassingsmogelijkheden worden uitgewerkt op basis van de door u gestelde ambitie en urgentie.

  U kunt kiezen uit onderstaande trajecten:


 • Customer Awareness
  Life Navigator basis

  Life Navigator ontsluit op slimme wijze de bestaande content van uw organisatie, waardoor een snelle start gemaakt kan worden. Hierdoor vindt een klant snel de informatie die nodig is om keuzes te bepalen. 

  - Verkenningstraject
  - Uw content slim ontsloten
  - Intelligente app / web portaal
  - Verhoogde klanttevredenheid


  Customer Engagement
  Life Navigator extended

  Life Navigator borgt en ontsluit de kennis in uw organisatie en verbindt die met het profiel van de gebruiker. Zo heeft uw klant 24/7 ondersteuning op maat. Ook partners brengen content in waardoor nieuwe manieren van samenwerking ontstaan.

  - Content op maat voor uw klant
  - Binding met klant
  - Partners voegen waarde toe


  Customer Empowerment
  Life Navigator all-in

  Life Navigator ondersteunt de klant optimaal. U en uw partners leveren de content en kennis waardoor de klant de juiste keuzes maakt. Hierbij ontstaan combinaties van producten van u en uw partners, die de klantbeleving verrijken.

  - Uw klant zelfredzaam
  - Aansluiting op klantbehoefte
  - Persoonlijk kennisplatform

   

 • Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem contact op via sales@lifenavigator.nl

Volg ons